View this email in your browser
Tænk at jeg allerede har haft åbent i en måned. Og sikke meget nyt, der sker! I dette nyhedsbrev vil jeg fortælle om vejen hen til åbningen af min nye butik og alle de overvejelser og valg det krævede. Og så lancerer jeg min nye blomsterskole med kurser og demonstrationer i mit Flower Studio. Læs også om min kommende webshop, om vores firmaaftaler og udbringningsmuligheder. Mine nyhedsbreve er temmelig lange, for jeg vil gerne dele mine tanker og mit univers med jer. Jeg håber, du vil nyde det over en kop the. Du kan også bare springe frem til den overskrift, der interesserer dig mest: 

En fantastisk åbningsdag

Det er en helt utrolig proces at åbne sit eget Studio i sit eget navn. Der er en lang vej fra beslutningen om at gøre det, til man byder de første kunder velkomne. Og så er det jo en kæmpe beslutning, når man skal bruge alle sine egne sparepenge og satse alt hvad man ejer på at få sit eget navn på døren.

Men da jeg så lokalet i Store Kongensgade vidste jeg med det samme, at det var der, jeg skulle lave mit Flower Studio. Jeg kiggede ikke engang på andre lokaler – jeg kunne med det samme se for mig, hvordan det ville blive i de lokaler. Men at man ser det hele for sig er ikke det samme, som at man er klar til at åbne. Det er vildt så mange beslutninger, man skal træffe. Jeg vidste hele tiden, at jeg ville have en smuk blå farve på væggene, fordi det fremhæver blomsternes farve så meget mere end en traditionel hvid. Men at finde den rigtige blå farve var svært. Jeg stod hos farvehandleren med farveprøver og prøvede at få mikset den helt rigtige mørkeblå farve. Den fandtes ikke på farvekortene og det var først, når man smurte den på væggene og lod den tørre, at man forstod, at den ikke var helt rigtig. Det tog fem forsøg og en meget dygtig farvehandler i Virum, før vi endelige havde vores blå signaturfarve.

 
Det blev min dygtige veninde Lisbett Wedendahl, som satte mit logo sammen. Det er også hende, der har taget de flotte billeder til mine bøger BUKET og KRANS - og disse billeder fra åbningen. Jeg vidste, hvad skrifttypen skulle være, for den har jeg brugt ind til nu i alle mine bøger. Men jeg ville gerne have noget natur med, og selv om det var oplagt med en blomst, så kunne det hurtigt blive lidt af en kliche. På mine gåture i skoven ved mit sommerhus bliver jeg altid så begejstret, når bregnerne begynder at skyde op fra jordbunden. Det er en spinkel og speciel plante med en stor lethed, som minder mig om de danske skove. Og da vi prøvede med en bregne i logoet, så virkede det bare med det samme.
Efter en uendelig række af beslutninger om farver og møbler og mange lange dage og aftener med pensler og malertøj, og kæmpe hjælp fra familie og venner var det endelig ved at være tid til at åbne. Det var fantastisk at køre på blomstertorvet igen i sin nye firmabil og købe ind til åbningen. Mærke alle blomsterne mellem hænderne og vælge dem, man helst ville have stående.

Men trods alle de lange forberedelser, kan man alligevel ikke lade være med at tænke: Mon der kommer nogen? Jeg havde indbudt til åbningsreception, men ville der dukke nogen op?

Det gjorde der! Jeg var helt blæst bagover, da åbningen var overstået og mere end 200 havde været fordi og ønsket tillykke. Mere end 200, der var begejstrede og havde nydt bobler og det fantastiske kagebord skabt af dygtige Ditte Julie Jensen med en chokolademousse, som alle nu ønsker opskriften på (og du kan få opskriften ved at klikke lige her ;o))

Tak til alle dem, som kom forbi på dagen og til alle dem, som har været med til at gøre mit Flower Studio mulig. Den sidste måned har jeg nydt den nye hverdag og alle de mange nye og gamle kunder, som har fundet vej – det har virkelig været overvældende. Jeg er lykkelig – og ja, det var den rigtige beslutning, jeg tog.

De bedste hilsener
Lars Jon

 

Nu åbner Blomsterskolen!


Jeg har sådan glædet mig til det her. Jeg har altid elsket at lære fra mig og dele mine gode idéer. Det er noget af det hyggeligste og sjoveste at lave kurser og se andre lykkes med at skabe nogle af de ting, jeg normalt kun laver selv. Jeg er så glad for, at mit Flower Studio har et godt lokale til at holde kurser i – og nu kan jeg endelig præsentere den første kursusplan op til jul.

Som modtager af mit nyhedsbrev får du mulighed for at bestille kursus før alle andre ;o)Kurserne varer typisk fra 18:30 til 21:00 og er inkl. materialer, the og lidt lækkert. Kurset starter altid med et glas bobler, mens vi gennemgår aftenens tema og teknikker.  
Når du deltager på et af vores kurser får du samtidig mulighed for at handle i butikken til særpriser samme aften.  

KURSER EFTERÅR OG JUL

18. oktober kl. 18:30 – 21:00 – Spændende efterårsbuket
På dette kursus lærer du buketteknikker og får mulighed for at skabe en anderledes buket i stativ. Vi leger med efterårsfarverne og -materialerne, og du kommer hjem med et brændende smukt stykke efterår til vasen på bordet.
Pris: 495 kr.

2. november kl. 18:30 – 21:00 - Dørkrans
Det er ved at være tid til at få en smuk krans på døren og på dette kursus får du en smuk krans med hjem lige til at hænge op. Her lærer du teknikken bag at kunne byde dine gæster ekstra festligt velkommen.
Pris: 495 kr.

21. november og 26. november kl. 18:30 – 21:00 - Adventskrans
Så er det tid til at få skabt en vidunderlig adventskrans. Dette er som regel det mest populære kursus, jeg kan holde. Derfor har jeg planlagt to kurser, så flere kan få deres helt egen adventskrans med hjem.   
Pris: 745 kr.

6. december kl. 18:30 – 21:00 - Juledekoration med lys
December er lysenes og dekorationernes tid og på dette kursus får du en smuk dekoration med, der kan lyse op derhjemme.
Pris: 495 kr.

13. december kl. 18:30 – 21:00: Julebuket
Nu starter tiden med de mange julevisitter, og så er det passende at tage en gave med. Hvorfor ikke lære at binde den fineste julebuket, som du kan tage med til værten og værtinden?
Pris 495 kr.
BLOMSTERFOREDRAG

25. oktober kl. 19:00 – Vi hylder kranse! Blomsterforedrag om kranse
Dette er ikke et kursus men derimod et lille show kun for 25 personer i anledningen af min nye bog KRANS, hvor jeg demonstrerer idéer til en masse forskellige kranse og viser teknikkerne bag – og alle får gaver med hjem samt noget lækkert at spise og bobler.
Pris: 495 kr.  

15. november: kl. 19:00 Sikken voldsom trængsel og alarm… Blomsterforedrag om jul!
Dette er ikke et kursus men derimod et lille show kun for 25 personer, hvor jeg demonstrerer idéer til en masse forskellige juleidéer, dekorationer og pynt og viser teknikkerne bag – og alle får gaver med hjem samt noget lækkert at spise og bobler.
Pris: 495 kr.

LUKSUSKURSUS for venindegrupper og firmaer

Luksuskurser – for 4 veninder, skræddersyes  
Er I 4 veninder eller kolleger, som gerne vil have en sjov aften sammen? Mit Luksuskursus er typisk for 4 personer og skræddersys til jer. I får hver skabt en stor og en lille ting, og vi hygger os imens med champagne og tapas og andre lækkerier.
Kontakt os på 70 70 78 20 eller på florist@jarsjon.dk for at aftale mere.  
Pris: 1250 kr. pr. person - samlet pris 5000 kr. 

Er I en større gruppe veninder eller kolleger, som gerne vil på kursus sammen, så kan vi også finde ud af det - evt. også i løbet af dagen. 
Tilmeld dig kursus her

Webshop - save the date

Lige siden jeg åbnede, har jeg gået og rumsteret med planerne om at føje en lille webshop til forretningen. Når jeg skriver miner bøger er der tit en masse typer lim, ståltråde og andre værktøjer og materialer, som det ikke altid er så let for helt almindelige mennesker at skaffe. Samtidig skal det være muligt at bestille buketter, kurser og meget andet godt. Webshoppen er sat op, men vi skal lige have fyldt alle varerne i – men hold øje med min hjemmeside fra 1. oktober.

Udbringning

Jeg bliver ofte spurgt, hvor og hvordan vi bringer blomster ud. Vi har lavet et samarbejde med et dygtigt udbringningsfirma, som er specialiseret i blomster. Derfor sender vi lige nu ud til det meste af Sjælland og arbejder stærkt på at få resten af Danmark med. Vi kører altid gerne fx til Helsingør, Hornbæk og til alle områder langs Strandvejen mv. alle hverdage og lørdag. Men skriv altid til os, hvis du har et ønske om at få bragt vores blomster ud - så vil vi altid se, om det kan lade sig gøre. Bare skriv til os på florist@larsjon.dk.
 

Firmaaftaler

Jeg er lykkelig for, at der allerede er adskillige firmaer, der har meldt sig som kunder hos os, siden jeg åbnede for kun en måned siden. Vi laver meget gerne samarbejdsaftaler med firmaer af alle størrelser, både til fast levering af buketter og dekorationer, buketter til medarbejdere og partnere, julepynt – og så kan jeres medarbejdere handle hos mig til særpris. Tag bare fat I os på florst@larsjon.dk, hvis I er interesserede i en firmaaftale.
Share
Forward
Copyright © 2017 Florist Lars Jon, All rights reserved.


Vil du ændre den måde, du modtager disse mails? Du kan opdatere dine præferencer eller afmelde nyhedsbrevet.

Email Marketing Powered by Mailchimp