MediYoga med Felicia
View this email in your browser

Hej, Yogi!

Så här halvvägs in i terminen finns möjligheten att hoppa på kurserna till ett förmånligt pris. Jag har plats för nya deltagare i tisdagsgruppen i Vasastan och i onsdagsgruppen på Söder! 

Du har antagligen hört talas om yogans beskrivning av din energianatomi: chakrasystemet. Ett minde känt yogiskt system, som kompletterar chakrasystemet, är de tio kropparna. De tio kropparna är ett sätt att beskriva ditt medvetande från din innersta kärna till din yttersta karisma. När chakrasystemet beskriver dig psyko-energetiskt nerifrån och upp, kan du tänka dig själv i tio medvetandeskikt, inifrån och ut. Din själ är din första och innersta "kropp". Du har dessutom två kroppar som processar dina tankar och ytterligare en som tar dig bortom det polariserade tänkandet. Den fysiska kroppen, som du känner så väl, är faktiskt din femte kropp i det här systemet. I tisdagsgruppen utforskar vi den tionde, strålande kroppen som handlar om mod och utstrålning. Mod att ta plats, och uthållighet att skapa långsiktiga åtaganden.

I ayurvedakursen gör vi just nu yoga som balanserar kapha. Det innebär att vi väljer övningar som sätter fart på energiflödet, håller oss varma och hjälper oss att ta oss ur invanda bekvämlighetsmönster så att vi kan öppna oss för nya perspektiv och nya möjligheter. Kapha tillhör jord och vattenelementet och representerar det trygga, stabila och regelbundna i kropp och sinne. I obalans kan dock det trygga bli bekvämlighet, det stabila bli stagnation och regelbundenheten begränsande. Medan i sin förfinade, balanserade form i dig är kapha inget mindre än ren kärlek. 
 
Micaela och jag är i gång och planerar nästa års yogaretreat till Apulien! Notera datum för 2018: 26 juni - 3 juli! Varmt välkommen att läsa mer och anmäla ditt intresse redan nu, så håller vi dig uppdaterad om programinnehåll och resevillkor så snart vi har det klart. 

Upplägget och priserna för individuell yogaterapi har förändrats i höst. Mer tid ges till första besöket (90 - 120 min efter behov) som innehåller samtalstid och genomgång av ditt personliga program. Du som redan varit på yogaterapi hos mig och önskar en uppföljning, välkommen att boka en tid i höst för 720 kr/ 60 min. Samma pris gäller för dig som återkommer regelbundet!  


Sat Nam,
Felicia

"The curious paradox is that when I accept myself just as I am, then I can change."   - Carl Rogers
 
MediYoga för sinnet

Tisdagar 19.00 - 20.30
Vikingagatan 29

Kurs: 1470 kr/ 7ggr
Drop in: 220 kr

Läs mer

MediYoga med ayurveda

Onsdagar 17.00 -18.30
Krukmakargatan 3

Kurs: 1400 kr/ 7ggr
Drop in: 220 kr

Läs mer
Yogaterapi

Boka en individuell session och få ett personligt yogaprogram att arbeta vidare med hemma.

Första besök: 1200 kr/ 120 min
Uppföljning: 800 kr / 60 min

Läs mer
Salve Hälsocenter i hjärtat av Söder. 

Salve ligger på Krukmakargatan 3. T-bana Mariatorget, uppgång Torkel Knutsson. Bussar: 4, 66, 55, 43, 74 mfl.
Mamita, Vikingagatan 29, T-bana S:t Eriksplan, uppgång Torsgatan. Bussar: 3, 4, 42, 69  Pendel: Karlberg
Share
Forward
Pin
Copyright © 2017 Inner Stories, All rights reserved.


Om du inte längre vill ha mina nyhetsbrev avskriver du dig nedan, men först kanske du vill vidarebefordra detta till någon du tror kan vara intresserad?
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp