MediYoga med Felicia
View this email in your browser

Hej, Yogi!


Välkommen på Mediyoga i höst! Jag hoppas din sommar har varit skön, med en fin balans av aktivitet och vila, och att du ser fram emot yogan som snart börjar igen på Salve.

Mediyoga för återhämtning startar 5/9 11.00 - 12.15 Mjuk yoga som lätt kan anpassas till stol, återhämtande vila och transformerande mantrameditation. Välkommen till kursen, anmäl dig så snart som möjligt!
 
Söndagsserien Yoga på djupet Första tillfället 18/9 10.00 - 11.15  Uppmjukande övningar och en längre guidad meditation med visualisering. Du kan läsa mer om denna återkommande workshop på min hemsida, följ länken.

Ser fram emot att möta Dig på Salve hälsocenter!

Du behöver inga förkunskaper för att delta i någon av mina klasser. Teknikerna är lika välgörande för nybörjaren som för den erfarna yogin. Du tar till dig övningarna och växer med yogan i din egen takt – yogan tränar dig i att vara lyhörd gentemot din kropp och den medvetna andningen lär dig hur du kan påverka sinnestillstånd och hantera stress, samtidigt som andetaget för dig till en djupare kontakt med din inre vägledning.

Sat Nam,
Felicia

" Yoga som är en Varandets filosofi handlar om att skala bort, komma till ro och bara vara, komma i kontakt med Mig Själv, min inre sanna natur. Gör mindre, var mer närvarande, skapa tystnad i sinnet, skapa stillhet. Ty det är i stillheten inom dig som själen viskar."    Göran Boll 
Yoga för återhämtning Inner Stories
Kursstart 5/9!

Yoga för återhämtning
Måndagar 11.00 - 12.15
Krukmakargatan 3

Kurs: 2420kr /12ggr
Drop in: 240 kr

Läs mer!
Söndagsserie!

Yoga på djupet
Första söndagen 18/9

10.00 - 11.15
Krukmakargatan 3

Drop in: 240 kr

Läs mer!
 
Salve Hälsocenter
i hjärtat av Söder

Salve ligger på Krukmakargatan 3. T-bana Mariatorget, uppgång Torkel Knutsson. Bussar: 4, 66, 55, 43, 74 mfl. Dessutom nära pendeln, Södra station.

Tillgänglighet: trappsteg från trottoar till entré, skenor finns. Yogasalen ligger en trappa ned, det finns ledstång.


Salve Hälsocenter
Inner Stories på Facebook
innerstories
Kontakt och Anmälan
Website
Share
Forward
Pin
Copyright © 2022 Inner Stories, All rights reserved.


Om du inte längre vill ha mina nyhetsbrev avskriver du dig nedan
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp