MediYoga med Felicia
View this email in your browser

Hej, Yogi!

Nu när vi kommit halvvägs in i vårterminen känns det som om våren äntligen gör sig redo. Ur ett ayurvediskt perspektiv är vi fortfarande influerade av vata, luftelementets torra och kalla kvalitéer. Under vintern har lugna och grundande yogaövningar varit att föredra med tonvikt på meditation. När jorden blir fuktigare går vi in i den för våren mer typiska kapha-perioden. Om du känner dig tung i kropp eller sinne kanske du känner att du mår bra av mer stimulerande yogapass med dynamiska rörelser och energigivande andningstekniker som t.ex. eldandning.

Du som är sugen på yogan men missade terminsstarten har chansen nästa vecka då jag har mitt-i-terminen-start, dels i tisdagsgruppen i Vasastan (10/4) och onsdagsgruppen på Söder (11/4). Jag introducerar dig i kursen och du får ett kompendium med yogaövningarna och kringläsning. För kvällskursen i Vasastan har jag ett särskilt förmånligt pris! Läs mer om kurserna längre ner i brevet.

Salve har Öppet Hus lördag 14 april! Tillsammans med Mervi som är massör och healer på Salve, berättar jag mer om yogaterapi och guidar dig i yogisk andning. Det är kostnadsfritt och först till kvarn! Här är detta event på FB. Du kan också läsa mer om tider och innehåll längre ner i brevet.

Har du någon gång tvekat att komma på Drop in för att du varit osäker på att få plats? En nyhet den här terminen är möjligheten att boka Drop in till mina klasser på Salve via BokaDirekt. Där bokar du din matta och betalar på plats när du kommer. Det är ett tips till dig som vill droppa in i på måndagar (just för att ni är många dropin-are i den gruppen!)   

Vi har ett fåtal platser kvar på sommarens yogaretreat till den magiska kristalldalen i Apulien 26/6 - 3/7. I år utforskar vi mindfulness med Micaela och i våra dagliga yogapass med mig kraften i ditt yogiska neutrala sinne. Vi, tillsammans med vår förväntansfulla grupp ser fram emot att uppleva den här veckan med dig! Läs mer om resan på retreatbloggen. Välkommen också i vår facebookgrupp

Sat Nam,
Felicia

"Var viss om att insikten om sanningen – den sanning som du är – inte kan formuleras till någon av någon."
                                                                       ShantiMayi


 

Kursstart 10/4!
Lugn & Fulländad
Tisdagar 19.00 
Vikingagatan 29

Lugna meditativa kvällspass med tema ur yogans filosofi om sinnets tio kroppar. Andning, vila och meditation är alltid viktiga delar av ett mediyogapass.

Erbjudande!
Kortkurs: 1260kr /7 ggr Kurskompendium ingår

Läs mer!

Kursstart 11/4!
MediYoga med Ayurveda
Onsdagar 17.00

Krukmakargatan 3

I den här kursen gör vi yoga som balanserar dig utifrån ayurvedans tankar om doshorna: vata, pitta och kapha. Andning, vila och meditation är alltid viktiga delar av ett mediyogapass.

Kurspris:  1520kr /8 ggr Kurskompendium ingår

Boka Drop in
Läs mer!

Öppet hus!
Presentationsdag med Felicia & Mervi
Salve Hälsocenter
Krukmakargatan 3

14 april kl. 11-13

11.00 – 11.50 Felicia: Yogaterapi – hur går en individuell session till? Lär dig det kompletta yogiska andetaget. Paus med frukt & dryck

12.10 – 13.00 Mervi: Andlig healing – hur kan den upplevas? Finsk klassisk massage vävs samman med healing. 

Kostnadsfritt

Läs mer!

Salve ligger på Krukmakargatan 3. T-bana Mariatorget, uppgång Torkel Knutsson. Bussar: 4, 66, 55, 43, 74 mfl.

Mamita ligger på Vikingagatan 29.
T-bana S:Eriksplan, buss 3 mfl. till Karlbergsvägen.
Forward
Share
Share
Copyright © 2018 Inner Stories, All rights reserved.


Om du inte längre vill ha mina nyhetsbrev avskriver du dig nedan
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp