MediYoga med Felicia
View this email in your browser
Felicia Thorell yogaterapeut C-IAYT

Hej, Yogi!

Nytt år, nya utmaningar, nya möjligheter.

Varje situation bär sin inneboende guru. När du när kontakten med dig Själv, din inre lärare, ökar du kapaciteten att möta ditt liv med mod och tålamod. Du vågar stanna i det som känns - i smärtan liksom i glädjen. 

Ofta tillåter vi oss inte att ha en uppriktig erfarenhet, utan är snabba att distrahera oss på olika sätt. Det kan ske när vi flyr undan det obekväma och skrämmande, eller låter rastlösheten avbryta det nyvunna sköna meditativa tillståndet vi upplever efter ett yogapass eller en meditation.

Yogan gör dig mer och mer medveten om de vanor och ovanor du har så att du kan uppleva en större frihet genom att bryta gamla mönster. I varje sådant ögonblick låter du det yogan kallar guru lyfta din medvetenhet (gu - mörker/okunskap, ru - ljus/kunskap).

Välkommen till vårens kurser!

Mediyoga för återhämtning startar 27/1 kl. 11.00 Mjuk yoga som lätt kan anpassas till stol, återhämtande vila och transformerande mantrameditation. Välkommen till kursen, anmäl dig så snart som möjligt!
 
Mediyoga med ayurveda startar onsdag 29/1 kl.17.00 Utforska vilka övningar och vilken attityd till yogan som balanserar din individuella konstitution bäst. Andningsmeditationer. Välkommen till kursen, anmäl dig så snart som möjligt!!

Söndagserien Yoga på djupet 11.00 - 12.30. Yoga på djupet integreras i vår med chakrakursen som gick förra terminen. Passet hämtar sitt tema från chakrasystemet och är fortfarande  en klass med fokus på ditt subtila energisystem. Guidad meditation med visualisering. 12/1, 9/2, 8/3 och 5/4

Känner du en längtan att fördjupa din yoga i Italien? Kom på en mysig infoträff om vår Yogaretreat i Apulien söndag 2/2 14.00. Vi erbjuder rabatt på resan under hela januari!

Ser fram emot att möta Dig på Salve!

PS. Du behöver inga förkunskaper för att delta i någon av mina klasser. Teknikerna är lika välgörande för nybörjaren som för den erfarna yogin. Du tar till dig övningarna och växer med yogan i din egen takt – yogan tränar dig i att vara lyhörd gentemot din kropp och den medvetna andningen lär dig hur du kan påverka sinnestillstånd och hantera stress, samtidigt som andetaget för dig till en djupare kontakt med din inre vägledning.

Sat Nam,
Felicia

" No one is ever really taught by another; each of us has to teach himself. The external teacher offers only a suggestion, which arouses the internal teacher, who helps us to understand things."  Swami Vivekananda
Yoga för återhämtning Inner Stories
Kursstart 27/1!

Yoga för återhämtning
Måndagar 11.00 - 12.15
Krukmakargatan 3

Kurs: 2880 kr/ 16 ggr
Drop in: 210 kr

Läs mer!
Felicia Thorell kurser ayurveda
Kursstart 29/1!

Mediyoga med Ayurveda
Onsdagar 17.00 - 18.30
Krukmakargatan 3

Kurs: 3200 kr/ 16 ggr
Drop in: 230 kr

Läs mer!
 
Söndagsserie!

Yoga på djupet
Söndagar följande datum:
12/1, 9/2, 8/3 & 5/4
11.00 - 12.30
Krukmakargatan 3

Drop in: 230 kr
Boka fler än ett pass: 200 kr/ggr

Läs mer!
Boka din plats

Infoträff 2/2!
Retreat 2020 -
mediyoga & mindfulness


Söndag 2 februari
14.00 - 15.30
Krukmakargatan 3

Micaela och jag visar bilder, berättar mer om resan och du som är ny kan ställa frågor. Du som rest tidigare kan dela din upplevelse med andra. Det blir snacks från Apulien och ett par övningar i mindfulness och yoga. Kostnadsfritt. Varmt välkommen!

Jag kommer!
Retreatens hemsida
Intresseanmälan för Retreat 2020
Salve Hälsocenter
i hjärtat av Söder

Salve ligger på Krukmakargatan 3. T-bana Mariatorget, uppgång Torkel Knutsson. Bussar: 4, 66, 55, 43, 74 mfl. Dessutom nära pendeln, Södra station.

Tillgänglighet: trappsteg från trottoar till entré, skenor finns. Yogasalen ligger en trappa ned, det finns ledstång.


Salve Hälsocenter
Inner Stories på Facebook
innerstories
Kontakt och Anmälan
Website
Share
Forward
Pin
Copyright © 2020 Inner Stories, All rights reserved.


Om du inte längre vill ha mina nyhetsbrev avskriver du dig nedan
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp