Na een prachtig en zeer druk bezocht concert van Mascha van Nieuwkerk en Jeff Heijne denderen we de herfst verder door. Want hoe guurder het buiten wordt, hoe meer reden er is om de zinnen binnenskamers te verzetten en waar kan dat nu beter dan in het Concertgemaal?

VR 9 NOVEMBER, 20.30 UUR

 

DE OPEN CONCERTBAK


De eerste editie van de Open Concertbak! De eerste lading bak-artiesten staat al ingepland, dus nu zijn we vooral vol verwachting of dit open podium voor akoestische muziek ook het publiek, u dus, kan bekoren. Het programma zelf is elke keer een muzikaal verrassingsmenu, maar we kunnen wel alvast laten weten dat het een zeer afwisselende avond wordt. Onze presentator en huispianist van dienst, Jaap Wisselink, bereidt zich ondertussen voor met een jingle en een nieuw kostuum en achter de schermen worden er ook druk cocktailrecepten uitgewisseld. Kaartjes kunt u voor de verandering alleen aan de deur kopen, maar zijn daarom wel lachwekkend goedkoop (zelfs een drankje is inclusief)! Dus kom op tijd en laat u verrassen!
info

Zelf op de Open Concertbak spelen? 14 december is de tweede editie!
aanmelden

ZA 10 NOVEMBER, 20.15 UUR

 

MOSA TRIO


Voor onze avontuurlijke luisteraars is op zaterdagavond eveneens veel te genieten! Helemaal uit Mosa Trajectum, oftewel Maastricht, speelt dit jonge aanstormende pianotrio vandaag bij ons in Amsterdam Noord. Het Mosa Trio (Alexandra van Beveren, viool; Paul Stravridis, cello; Bram de Vree, piano) programmeert graag verschillende contrasterende stijlen binnen een concert waardoor het publiek enerzijds altijd iets hoort waar het van houdt en anderzijds ook vaak in aanraking komt met iets wat nieuw voor ze is. Vandaag staat er naast Haydn, Ravel en Brahms ook Stanhope op het programma. Op een enthousiaste en inlevende manier lichten deze drie topmusici de composities toe, wat zeker bij hedendaagse werken vaak nieuwe inzichten oplevert bij het publiek. U komt toch ook?
info & tickets
 

WINTERGEMAAL

ZA 8 DECEMBER, 20.15 UUR

 

CARTE BLANCHE


Het Concertgemaal maakt zich natuurlijk ook al op voor een warmbloedige decembermaand.
De Braziliaanse meestergitarist en cavaquinhospeler Nelson Latif komt met in zijn kielzog pianiste Elisabeth Fadel, bassist Rogerio Maio Botter en saxofonist Rafael Lima het Concertgemaal verwarmen.

info & tickets

ZA 15 DECEMBER, 16 UUR

 

KERSTVERHAAL


Op zaterdagmiddag een speciaal familiekerstconcert met Nienke de la Rive Box (Klokhuis), zangeres Klaartje van Veldhoven en het Rembrandt Frerichs Trio!

info & tickets
Heel graag tot ziens bij (één van) de concerten!
Share
Tweet
Forward
Met dank aan: Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Hoogheemraadschap, Stadsdeel Noord, Stadsherstel Amsterdam, Bureau Broedplaatsen en Stichting Broedstraten.

info@concertgemaal.nl
www.concertgemaal.nl


Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam-Noord

gegevens aanpassen   |   uitschrijven van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Het Concertgemaal · Landsmeerderdijk 213 · Amsterdam, 1035 PV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp